ayy olmak isterdim ama başımda binlerce site var msjlarımı yükseltmeye çalışıom hepsinde bide kendi sitem var bi yandan onu düzenliorum gsl siteymis ama bide daha dicem bu forum sitelerini nsıl resmi site yapıoruz yaf
yeLiz !! α∂мη !!
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 30 Ruh Hali : Derece: : Rep : 35 Puan : 1717Kayıt tarihi : 09/08/07
Bnm kurduğum sitedir.1033 üyesi var şuan.Kimseyi üye oLması için zorLamıyoruz zaten! Zaten herkes özenip site açıyor artq ama hakeden siteLeri asLa geçemezLer.Bu sitede yeLizin emeği doLu meseLa ama başkaLarı onun bunun sitesinden kırpıp,biçim,yada deiştirmeden direk sitesine koyuyor.Burda bi yanLışLık Var! Zaten YeLizcim'in yada bnm sitemden bişi çaLanı görürsem direk siteye acıyorum diyorum ve daha fazLa yorum yapmıyorum !..
yeLiz !! α∂мη !!
Mesaj Sayısı : 714 Yaş : 30 Ruh Hali : Derece: : Rep : 35 Puan : 1717Kayıt tarihi : 09/08/07
Konu: Geri: üye olun bnce:; Salı Tem. 01, 2008 10:46 am
o kdr güselmi bu site yha:P:P anlayamıyorum insann kndi sitesi olunca pek anlayamıyor... neyini çalıolar bi anlasamD:D
cemrecirem ¢ємяє кσℓιк üує
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 28 Lakap: : miLey Ruh Hali : Derece: : Rep : 2 Puan : 666Kayıt tarihi : 03/02/08
Tabiki gzL cnm ne diosnn! Hemde nası çaLıoLar bikere bnm sitemin Logosuna kadar kopyaLamış manyağın biri işte çıkıo böLE emek hırsızLarı yada safLar yani başkasının site adresinin yazdığı Logoyu koyana başka ne denir?
Melis[A]rda !banned!
Mesaj Sayısı : 210 Yaş : 28 Yaş: : MERVE Lakap: : eft Rep : 0 Puan : 0Kayıt tarihi : 30/06/08