Cemre Kemer Fan 2oo9 -CK-
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cemre Kemer Fan 2oo9 -CK-

CK FAN

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Sizlere güvenim bitti!!

4 posters
YazarMesaj
yeLiz
!! α∂мη !!
!! α∂мη !!
yeLiz

Kadın Mesaj Sayısı : 714
Ruh Hali : Sizlere güvenim bitti!! Cilgin10
Derece: : Sizlere güvenim bitti!! Reputationpossscv3
Rep Rep : 35
Puan Puan : 1717

Sizlere güvenim bitti!! Empty
MesajKonu: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 6:44 pm

kusura bakmayın ama romanyaya gidicem diye foruma siz bakıcaktınız.(sözde..) yha foruma bi giriyorum hala aynı yerde..eğer paylaşımlar,üyeler artmassa herkes görevinden alınacaktır..27 TeMMuZ GiBi dönDüĞümde hala paylaşım yoksa,üye yoksa artık beni unutun..rütbeleride..

O RüTbeLeri siz Boşa KuLLanasınız Diye VerMeDmm..
Zaten yaKınDa HerKesin RüTbesi ALınaCak Gibi GözüküYor..Bu Gidişte..

Eğer DediĞim giBi payLaşımLar,üyeLer vs.. artmassa herkesin rütbesi aLınacak ve yeNi adayLar aLınacaktıR..SoNra NeDen feLan diye SoRmyın..
http://www.cemrekemer.megabb.com
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 8:15 pm

Yelizcim bende özür dilerim bu sıralar yine giriyorum ama paylaşım yapmadığımı farkettim Sad Sad Sad bu konuya daha çok dikkat edeceğim özür dilerim yaaa Sad Sad Sad
yeLiz
!! α∂мη !!
!! α∂мη !!
yeLiz

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimePerş. Tem. 10, 2008 9:58 pm

jnm snle olan bişey değilki..1,2 kişiyle olck iş deil..hep bn çalışıorum bu site için..benide düşünn ykki.
Semih <3 FatmanuR
ƒσяυмυη вιя ραяçα
ƒσяυмυη вιя ραяçα
Semih <3 FatmanuR

Kadın Mesaj Sayısı : 403
Lakap: : iRosh-iRo
Ruh Hali : Sizlere güvenim bitti!! Dagini10
Rep Rep : 2
Puan Puan : 2

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 10:25 am

Yani yeLiz'cm bu sözüne chok kıRıLdm..
Ben siteye kimse yoqqen tek qiRioRm..
o kdR chok payLaşım yapıoRm üye buLuoRum..
qeçen sadece 2.miz vaRdq..
Ama herkezi aynı kefeye koyman zoRuma qitti ..
Eer haLa benide aRaLarına katıosan banLa Lütfen ama eqR dikkate aLdıysan bu yazıyı göRevimi aLma SEN BİLİRSİN
ama bende cok krLdım Sad
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 10:40 am

Bende kırıldm çnkü ben heer gün giriyorum gördüysen ne kadar paylaşım yaptm ki devam edicemm.Bzen gece bile giriyorum :S hatta fatmanurla falan ikimiz oluyorz bazen üçümüz yani kimse girmiyorken bizi bazı kişilerin yerine koymana fatmanurda bnde kırıldk Sad yani ne yaptıysam yinede özür dilerim Sad hem site için bizde uğraşıyoruz elimizden geliğince fazlasını yapmaya çalışıyoruz üye bulmak hem çok kolay birşey değil bende herkese vermeye çalışıyorum üye olurlarsa yani onlara bağlı biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz bir yandan paylaşım yapmayaa çalışıyoruz...
Semih <3 FatmanuR
ƒσяυмυη вιя ραяçα
ƒσяυмυη вιя ραяçα
Semih <3 FatmanuR

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 10:42 am

Ya ne artq..
İstatikLere bak bi en chok kim onLine..
yeLiz
!! α∂мη !!
!! α∂мη !!
yeLiz

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 8:09 pm

jnm bn size bişey demiyorum..ama 1,2 kişiyle böyle bi site olunmaz onuda söyliyim..2 nizin dışında herkesin rütbesini alıcam
-ZeyneP-
ѕüρєя ¢ємяє¢ι üує
ѕüρєя ¢ємяє¢ι üує
-ZeyneP-

Kadın Mesaj Sayısı : 1114
Lakap: : Kelebek :D
Ruh Hali : Sizlere güvenim bitti!! Kalbim10
Rep Rep : 33
Puan Puan : 1711

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeCuma Tem. 11, 2008 10:27 pm

Yeliz en çok ben kırıldım sana Sad .Bana güvenmiyosun Sad çok üzügünüm şuanda ağlıyorum resmen.Senin bana güvendiğini sanıyodum ama yanılmışım.Zaten birsürü hata yaptım.Madem güvenmiyosun al istiyosan benim rütbemide hergün giriyorum yemin ederim ama sen madem banada güvenmiyosun rütbemi alabilrsin.Gerçi nie al diorumki madem alcaksın al ozman..Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Semih <3 FatmanuR
ƒσяυмυη вιя ραяçα
ƒσяυмυη вιя ραяçα
Semih <3 FatmanuR

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 9:47 am

Jnm sen qiRiosn ama hataLarın chok maaLesef
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 10:54 am

Cnm yni zeynepçim kırılma lütfen ama fatmanurla bende siteye hergün giriyoruz bizde belki hata yapmışızdır ama sitede konuşulacak kadar değil ama sende 2-3 kere oldu sende çok paylaşımcısın örneğin sen :
Madem güvenmiyosun al istiyosan benim rütbemide hergün giriyorum yemin ederim yazmışsn biliyoruz ama bizde giriorz hergn bunuda ltfn anla ve krlma seni eleştrmek ve kötülemek içn yazmadım bunları bilmeni istedm sadece
Semih <3 FatmanuR
ƒσяυмυη вιя ραяçα
ƒσяυмυη вιя ραяçα
Semih <3 FatmanuR

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 2:37 pm

Yha ark.Lar oke bundan sonRa teq saçma mesJ yazanı siLerim..
YeLis-Jm kaRaRını biLir..
cemrecirem
¢ємяє кσℓιк üує
¢ємяє кσℓιк üує
cemrecirem

Kadın Mesaj Sayısı : 240
Lakap: : miLey
Ruh Hali : Sizlere güvenim bitti!! Manyak10
Derece: : Sizlere güvenim bitti!! Reputationpossdy2
Puan Puan : 666

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 7:08 pm

Ya en çok kemik atıLan bnm sanrım çok özür diLerim ama biLg.im çöktü anca eve geLdi ve hemen siteye girdim bana söyLeniyorsa görevimi aLabiLirsin cnm ama eLimde oLan birşey deiLdi.Ne diim artq sen biLirsin cnm..
Semih <3 FatmanuR
ƒσяυмυη вιя ραяçα
ƒσяυмυη вιя ραяçα
Semih <3 FatmanuR

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 7:24 pm

yhoq Jnm sein kastedmiodur..
cemrecirem
¢ємяє кσℓιк üує
¢ємяє кσℓιк üує
cemrecirem

Kadın Mesaj Sayısı : 240
Lakap: : miLey
Ruh Hali : Sizlere güvenim bitti!! Manyak10
Derece: : Sizlere güvenim bitti!! Reputationpossdy2
Puan Puan : 666

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimeC.tesi Tem. 12, 2008 7:30 pm

Çoğu zaman nerdeyse her zaman bu siteye kendi sitemden önce giriyorum yada sadece bu sitede online oluyorum ama ne diim ya güvenilmeyen bnsem hiç kırılmam görevim alınsın yani haketmiosam çünkü hakeden çoğunluk olsa bu başlık boşa açılmazdı sanırım!
yeLiz
!! α∂мη !!
!! α∂мη !!
yeLiz

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 10:30 am

hyr mervejm sana hiçbir zaman güvenim bitmedi!!bitmicek ama bazı üyeler var güvenimin eksik olduğu..senden bahsetmiyorum orda:) ztn sen bnm en büyk güven kaynağımsın bu forumda:) güvenmesem niye admin yapıyım??Smile

ayrıca...zeynep evt çoğunuzun alıcam belk
romanyaya gitmem size bir fırsat olur..özellikle s.mod ve modlar için..geldiiğimde paylaşımlarınıza felan bakıcam..ayrıca üyelerede bakıcam..forumda ztn 1 kaç kişi aktif oluyor..herneyse dediğim gibi 2 hafta size süre saat şmdi sabah 11 bçuk..akşam 10 gibi gidicez..hepinizi çok öslecim:)SmileVery Happy:D ösellikle merve:)SmileSmile
Semih <3 FatmanuR
ƒσяυмυη вιя ραяçα
ƒσяυмυη вιя ραяçα
Semih <3 FatmanuR

MesajKonu: Geri: Sizlere güvenim bitti!!   Sizlere güvenim bitti!! Icon_minitimePaz Tem. 13, 2008 11:02 am

h.çaL Jnm.. sen qeLene kdR başLık KİLİTLİ

Sizlere güvenim bitti!!
1 sayfadaki 1 sayfası